Vroeger moesten de poorten altijd handmatig geopend worden als er iemand op bezoek kwam. Tegenwoordig hebben we automatische poortopeners die werken met sensoren of met een intercom systeem.

Er zijn verschillende soorten, wilt u dat de poort op zij gaat of wilt u dat de poort naar binnen opengaat. Dit kunt u zelf beslissen met een schuifpoortopener of een draaipoortopener. Wilt u een ondergrondse opener of een bovengrondse opener? Variatie genoeg en u kunt het allemaal zelf beslissen.

Poortopeners zijn natuurlijk niet alleen voor de grote villas en wolkenkrabbers. Een poortopener kunt u zelf bij de poort in uw eigen tuin installeren of misschien wel bij uw eigen bedrijfs pand. Wanneer u zelf niet weet hoe het artikel wordt geinstalleerd kunt u een monteur inhuren die alles weet over het installeren en gebruiken. Ook kan de monteur u vaak vertellen hoe duurzaam een artikel is en hoe lang het installeren duurt.

Voor verdere vragen over de kosten of over de artikelen waar u in geinteresseerd bent dan kunt u terecht bij de klantenservice van het desbetreffende bedrijf of bij het filiaal bij u in de buurt. De professionals helpen u graag met al uw problemen en beantwoorden graag uw vragen.